Hoe werkt Ipico/Active tijdregistratie apparatuur?

Het Ipico/Active tijdregistratie apparatuur werkt heel simpel. IPICO/ACTIVE maakt gebruik van de gepatenteerde Dual Frequency technologie, maar ook UHF technologie.

Beide technologieën zijn geschikt voor uitdagende omgevingen en alle weersomstandigheden. Het systeem bestaat uit drie onderdelen: een TAG (de chip), een registratiemat of UHF koker en een reader.

Er zijn 4 soorten tags, shoetag wordt aan de schoen bevestigd, MultiSportsTag met een bandje om de enkel (triatlon), de DF startnummer tag en de kleinere UHF startnummer tag, zijn achterop het startnummer geplakt.

Passeert de deelnemer met een TAG de blauwe registratiemat of UHF koker of UHF side antenne dan registreert de antennemodule de chip/tag code en wordt vervolgens door de reader verwerkt en opgeslagen.

De tijd en het unieke id van de tag worden naar de reader verzonden. Via een software programma worden de resultaten uit de reader geëxporteerd en razendsnel verwerkt.

‘Changing the way the world views sports’

Ipico/Active apparatuur hebben hun sporen al verdient bij grote evenementen zoals de marathons van London, Brussel, Tokio, Istanbul maar is ook zeer geschikt voor kleinere sportevenementen. Daarnaast ontzorgen wij evenement organisaties door ondersteuning en advisering bij de inschrijf procedures en het verwerken van de deelnemers.

CHIP TIMING mogelijkheden